Stanisław Magot
98 - 400 Wieruszów
ul. Warszawska 113
Zapraszamy do serwisu
To jest element tekstowy. Kliknij ten element dwukrotnie, aby edytować tekst. Możesz też dowolnie zmieniać rozmiar i położenie tego elementu oraz wszelkie parametry wliczając w to tło, obramowanie i wiele innych. Elementom tekstowych możesz też ustawić animację, dzięki czemu, gdy użytkownik strony wyświetli je na ekranie, pokażą się one z wybranym efektem.
maggallery.pl > Mój blog > Zrób to sam > Blog kulinarny
2-ie kiełbaski do podgrzewania na ciepło.
Kostka rosołowa
Szklanka wrzątku
Tłuszcz
- Kiełbasę ponacinaj ukośnie z obu stron
- Na patelni rozgrzej tłuszcz, włóż kiełbaski i obsmaż na rumiano.
- Zalej gorącym bulionem
- Przykryj pokrywką i gotuj kiełbaski na wolnym ogniu jeszcze 5 min.
2-ie kiełbaski do podgrzewania na ciepło
1-na spora cebula
Tłuszcz
- Kiełbasę ponacinaj ukośnie z obu stron
- Na patelni rozgrzej tłuszcz, dodaj cebulę pokrojoną w płatki i kiełbasę
- Przykryj pokrywką i duś aż cebula będzie bardzo miękka, obracając kiełbaski co jakiś czas.
2-ie kiełbaski do podgrzewania na ciepło
Tłuszcz
- Kiełbasę ponacinaj ukośnie z obu stron
- Na patelni rozgrzej 5 łyżek tłuszczu
- W głębokim tłuszczu usmaż kiełbaski na rumiano.
* Tłuszcz po usmażonej kiełbasie możesz użyć, przygotowując obiad w tym samym dniu, dodając go do jakiejś potrawy. Najlepiej do potrawy z kiszoną kapustą.
maggallery.pl > Mój blog > Zrób to sam > Blog kulinarny
to szybkie i pożywne danie na śniadanie. Posiłek zapewniający nam wystarczającą ilość kalorii do następnego posiłku - obiadu.