to szybkie i pożywne danie na śniadanie. Posiłek zapewniający nam wystarczającą ilość kalorii do następnego posiłku - obiadu.
maggallery.pl > Mój blog > Zrób to sam > Blog kulinarny
2-ie kiełbaski do podgrzewania na ciepło.
Kostka rosołowa
Szklanka wrzątku
Tłuszcz
- Kiełbasę ponacinaj ukośnie z obu stron
- Na patelni rozgrzej tłuszcz, włóż kiełbaski i obsmaż na rumiano.
- Zalej gorącym bulionem
- Przykryj pokrywką i gotuj kiełbaski na wolnym ogniu jeszcze 5 min.
2-ie kiełbaski do podgrzewania na ciepło
1-na spora cebula
Tłuszcz
- Kiełbasę ponacinaj ukośnie z obu stron
- Na patelni rozgrzej tłuszcz, dodaj cebulę pokrojoną w płatki i kiełbasę
- Przykryj pokrywką i duś aż cebula będzie bardzo miękka, obracając kiełbaski co jakiś czas.
2-ie kiełbaski do podgrzewania na ciepło
Tłuszcz
- Kiełbasę ponacinaj ukośnie z obu stron
- Na patelni rozgrzej 5 łyżek tłuszczu
- W głębokim tłuszczu usmaż kiełbaski na rumiano.
* Tłuszcz po usmażonej kiełbasie możesz użyć, przygotowując obiad w tym samym dniu, dodając go do jakiejś potrawy. Najlepiej do potrawy z kiszoną kapustą.
maggallery.pl > Mój blog > Zrób to sam > Blog kulinarny
iele innych. Elementom tekstowych możesz też ustawić animację, dzięki czemu, gdy użytkownik strony wyświetli je na ekrTo jest element tekstowy. Kliknij ten element dwukrotnie, aby edytować tekst. Możesz też dowolnie zmieniać rozmiar i położenie tego elementu oraz wszelkie parametry wliczając w to tło, obramowanie i wanie, pokażą się one z wybranym efektem.
Zapraszamy do serwisu
Stanisław Magot
98 - 400 Wieruszów
ul. Warszawska 113